www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Celovit pristop k turizmu na podeželju

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Celovit pristop k turizmu na podeželju

Avtor Oblak
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Belo/forme izven mesta

Namen naše interdisciplinarne skupine je razvijanje ideologije podeželja. Skozi spoznavno vrednost vseh teh kategorij skupina išče/najde njegov potencial; najdenim potencam pa poišče ustrezno obliko (sporočilno oziroma prostorsko).

Na natečaj Snovalec se prijavljamo s projektom Celovit pristop k turistični dejavnosti na podeželju, s katerim prispevamo k visoki kakovosti turistične dejavnosti, posledično k večji konkurenčnosti in ne nazadnje k dvigovanju ravni kulture bivanja na podeželju. Oblikovali smo storitev, s katero želimo turističnega ponudnika ozavestiti o prednostih celovite obravnave turistične ponudbe in mu ponuditi strokovne rešitve. Storitev Od ideje do izvedbe predstavlja postopen razvoj oz. nadgradnjo turistične dejavnosti, kar za turističnega ponudnika pomeni uravnotežen, finančno dostopen in trajnosten razvoj. Zajema področja krajinske arhitekture, arhitekture, oblikovanja, poslovnega načrtovanja in trženja. Nadalje celovit pristop omogoči, da se predvidijo faze razvoja celotne dejavnosti, ki vključujejo kronološki in vsebinski razvoj projekta. To omogoči, da je celotna investicija za stranko izvedljiva (finančni vidik) in vsebinsko (oblikovanje, arhitektura, krajinska arhitektura, trženje) kvalitetno zasnovana. Namenjen je stranki, ki stremi k bolj kakovostni turistični ponudbi, razume pomen avtentičnosti in stremi k pametni inovaciji na podeželju. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Oblak.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...