www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Navadn Kranj

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Navadn Kranj

Avtor info@layer.si
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Mesto Kranj z raznolikimi kulturnimi in naravnimi znamenitostmi, ustvarjalnim vrvežem in poletnimi festivali privlači vedno večje število turistov. Zavod Carnica, zavod za turizem in kulturo, upravitelj Layerjeve hiše, hiše umetnosti, in kulturnim in družabnim stičiščem gorenjske prestolnice je v letu 2015 ustvaril tiskani zemljevid v slovenskem in angleškem jeziku, ki so ga soustvarjali mladi kranjčani.

Navadn Kranj / Vanilla Kranj je namenjen mladim turistom, radovednim popotnikom in tudi starejšim, ki od destinacije pričakujejo nekaj več. Z letom 2016 zemljevid preurejamo in ga pripravljamo na vstop v mobilno aplikacijo. Ta bo poleg uporabnih funkcij (lokacijsko usmerjanje, prikaz ponudbe prenočišč, restavracij, znamenitosti, izletov, klubske in zabavne kulture, turističnih poti itd.) delovala tudi kot interaktivno sredstvo z nagradami, izzivi in kvizi. Kranjsko kulturno ponudbo bo predstavila na različne načine in skozi duhovite naloge izobraževala turiste o kranjskih osebnostih in posebnem mestnem značaju. Osredotoča se na širše nepoznane mestne legende in zgodbe ter je tako zanimiva tudi lokalnemu prebivalstvu. Aplikacija deluje tudi kot napovednik dogodkov ter uporabnikom omogoča pretočitev fotografskih, video in avdio vsebin.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja info@layer.si.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...