www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kajak safari Temenica

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kajak safari Temenica

Avtor ŠD PREČNA
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Predstavljamo novost na področju turizma - KAJAK SAFARI TEMENICA. Reka Temenica bo v svojem spodnjem toku, pred izlivom v reko Krko, omogočala doslej za širšo javnost nedostopna odkritja in užitke v povezavi z veslanjem v kajakih in na SUP deskah. Slikovita, atraktivna in za izvedbo izjemno varna reka je idealna za rekreacijo in vodene izlete manjših skupin, tudi šolarjev. V povezavi z učno-informacijskimi oznakami od kraja Luknja in dodatno turistično ponudbo v neposredni bližini pa predstavlja bogat rekreativno izobraževalni program.  Obiskovalcu, ki se bo odločil za eno do dve uri dolg spust s plovilom po Temenici,  bodo v objemu narave in miru poleg pozitivnih doživetij, ki jih lahko nudi tovrstna aktivnost, omogočeni predvsem fantastični občutki med opazovanjem naravnega življenja v in ob reki.  

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ŠD PREČNA.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...