www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Mednarodni vrt

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mednarodni vrt

Avtor MKC MARIBOR
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

V luči nenehnih tehnoloških sprememb in hitrejšega načina življenja kot družba stremimo k čim hitrejši in večji pridelavi hrane s čim nižjimi stroški. Posledično so zelenjava, zelišča, začimbnice in hrana na sploh brez prave hranilne vrednosti in okusa. Tako v Sloveniji kot v svetu je med posamezniki moč prepoznati trend samooskrbovanja ter vedno večjega zavedanja pomena zdravega načina življenja. Ljudje se povečini obračajo k samostojnemu gojenju zelenjave, sadja, zelišč, začimbnic in drugega. Trendu trajnostne samozadostnosti se z idejo in realizacijo Mednarodnega vrta pridružujemo tudi v mladinskem hostlu Pekarna. Verjamemo, da lahko z vzpostavitvijo prvega mednarodnega vrta v Sloveniji pripomoremo k večji prepoznavnosti Maribora kot turistične destinacije in s tem prispevamo k večji prepoznavnosti celotne slovenske turistične ponudbe.

Osnovni namen vzpostavitve vrta je osveščanje ljudi o pomembnosti ohranjanja naše osnovne kulture gojenja in trajnostne samooskrbe.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja MKC MARIBOR.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...