www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Pofočkaj svoje spomine

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pofočkaj svoje spomine

Avtor Bosstjanz
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Na izbranih turističnih destinacijah bomo postavili posebne kioske, ki omogočajo pregled in izpis fotografije, objavljene na socialnih omrežjih pod določenimi pravili.

Na tak način se bodo promovirale turistične destinacije, ki bodo izkoristile "priporočilni marketing" svojih obiskovalcev.

Obiskovalci bodo za "nagrado" (torej za fotografijo, ki je objavljena na socialnih omrežjih) prejeli natisnjeno brendirano fotografijo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Bosstjanz.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...