www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Avtokampidirekt

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Avtokampidirekt

Avtor Markogor
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Ideja je nastala ob vsakokratnem načrtovanju, kje prespati ali pa kateri kamp še ima kaj prostega, predvsem pa kje je to prosto mesto. Z aplikacijo avtokampidirekt bodo te težave zgodovina.

Omogoča nam, da v realnem času vidimo zasedenost kampa. Povpraševanje za točno določeno parcelo lahko pošiljamo kar preko spletnega obrazca. Pogledamo si lahko realne slike parcel kampa.

Mobilna aplikacija, načrt kampa ali pa celo navigacija za pametne naprave, vse to so funkcije, ki nam bodo v prihodnje olajšale izbiro kampa.

V današnjem času, ko si brez interneta ne moremo zamisliti našega življenja, je aplikacija, ki jo lahko uporabimo kar med vožnjo proti našemu dopustniškemu cilju, še kako dobrodošla.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Markogor.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...