www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Manija v dolini

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Manija v dolini

Avtor Admir
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Šaleška dolina je bogata z zgodovinskimi kraji in drugimi znamenitostmi. Ideja je izdelati zemljevid Šaleške doline, prilagojen za otroke in mladostnike.

Grafična podoba zemljevida bi bila v animiranem slogu. Na zemljevidu bi posebej z ilustracijami poudarili sedem najbolj primernih turističnih točk Šaleške doline. Ob teh točkah bi se nahajali prazni okvirčki, namenjeni samolepilnim slikicam, ki bi jih obiskovalci turistične točke na kraju dobili zastonj. Slikice bi dobili vsi obiskovalci ne glede na to, ali kupijo vstopnico za tisto točko ali ne. Sodelovanje bi potekalo z vsemi muzeji Šaleške doline in nekaterimi kulturnimi ustanovami.

Ko bi obiskovalec obiskal vseh sedem turističnih točk, bi izpolnil zemljevid z vsemi slikicami. Obiskovalec bi z izpolnjenim zemljevidom prišel na Pikin festival, kjer bi prejel brezplačno igračo Fickota (opica Pike Nogavičke). 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Admir.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...