www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vrstijo se nagrade za Gozdni selfness

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vrstijo se nagrade za Gozdni selfness

Avtor BTPS
Datum
2. februar 2016
Tip
Novica

Prejšnji teden smo pisali o nagradi, ki jo je Gozdni selfness prejel na mednarodnem sejmu FITUR, tokrat pišemo o novi nagradi, ki jo je ta inovativni zeleni produkt prejel na sejmu NATOUR Alpe-Adria. Med 23 kandidati za uresničene turistične projekte na temo "Inovativni turistični proizvod v naravi" je komisija Jakoba 2016 dodelila Lokalni turistični organizaciji Laufar Cerkno.

Mednarodna komisija v sestavi Janez Bogataj (Slovenija), Jožko Sirk (Italija) in Lojze Wieser (Avstrija) je svojo odločitev obrazložila tako: "Gozdni selfness je resnično nov in svež turistični proizvod. V projekt prihajata in sta vanj vtkani izredna volja in energija njegovih mladih nosilcev, ki se spajata z energijo naravnega okolja čudovite cerkljanske narave. Komisijo veseli še posebej to, da je to proizvod, ki ga (kot model) njegovi avtorji in avtorice lahko uspešno prenesejo tudi v druge turistične destinacije. Proizvod tudi dokazuje, kako je treba razvijati enostavne lokalne ali regionalne turistične vsebine, ki izvirajo iz lokalne nuje in pogojev, ki jih ponuja narava z njenimi pozitivnimi učinki na človeka."

Več o gozdnem selfnessu najdete na turističnih spletnih straneh STO in nauradni spletni strani.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...