www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Gozdni selfness nagrajen na turistični borzi FITUR

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Gozdni selfness nagrajen na turistični borzi FITUR

Avtor BTPS
Datum
26. januar 2016
Tip
Novica

Gozdni selfness, Snovalec leta 2014 in finalist Sejalca 2015, je slavil na eni izmed največjih mednarodnih turističnih borz FITUR v Madridu. Produkt je zmagal na natečaju Best Active Tourism Product v kategoriji International Nature.

Turistični produkt, ki ga je zasnoval LTO Laufar Cerkno, je z inovativnim programom in čudovito naravo, v kateri se izvaja, po slovenski uspel prepričati še špansko strokovno komisijo in širšo javnost.

Več o gozdnem selfnessu najdete na turističnih spletnih straneh STO in na uradni spletni strani.
 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...