www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Snovalec kot primer dobre prakse na OECD

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Snovalec kot primer dobre prakse na OECD

Avtor BTPS
Datum
26. januar 2016
Tip
Novica

Oktobra 2014 smo že poročali o tem, da je Slovenija delegatom držav članic OECD kot inovativen instrument financiranja turističnih MSP-jev in dobrih poslovnih idej predstavila odmeven projekt Banka turističnih priložnosti Slovenije, v okviru katere najboljše ideje izbiramo in financiramo prek poziva Snovalec.

Dobro leto dni pozneje nas je OECD povabil k pripravi podrobnega opisa poteka poziva Snovalec, ki ga izvajamo prek BTPS, in poziva T-lab Snovalec, ki smo ga v letih 2012 in 2013 priložnostno izvedli v sklopu mednarodnega projekta T-lab. Namen dokumenta, ki nastaja, je državam članicam OECD podrobno predstaviti inovativne finančne mehanizme za turistične MSP-je, ki jih izvajajo nekatere izmed članic. Dokument z izbranimi študijami primerov bo osrednja tema pogovorov na naslednjem srečanju Odbora za turizem pri OECD.

Ob tej priložnosti naj napovemo še poziv Snovalec 2016, ki bo predvidoma objavljen februarja. Za uresničevanje najboljših idej bo tudi letos na voljo 15.000 evrov nepovratnih sredstev. Več informacij bomo objavili kmalu.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...