www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Učilna okusov - inovativni izobraževalni lokal

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Učilna okusov - inovativni izobraževalni lokal

Avtor BTPS
Datum
12. januar 2016
Tip
Novica

Na ljubljanskih pokritih Plečnikovih tržnicah je vrata odprl nov izobraževalni lokal Učilna Okusov, ki turistom in preostalim obiskovalcem ponuja tradicionalne in inovativne jedi in izdelke iz pestrih gastronomskih regij v Sloveniji.

Učilna Okusov je več kot klasičen lokal, saj je tesno povezan z izobraževalnimi procesi šol, ki so v sklopu sodelovanja Konzorcija biotehniških šol Slovenije lokal tudi zasnovale. Gre za realni učni prostor za usposabljanje študentov in dijakov šol ustanoviteljic. V njem ponujajo pivo iz lokalnega okolja, pohorsko pečenico, kranjsko klobaso, kislo zelje, matevž, loško medlo, poštokljo, všenat in še marsikaj.

Učilna Okusov želi povezati pridelovalce in predelovalce ter potrošnike in turiste v kratko verigo za direkten odnos, kjer potrošnik spozna pridelovalca in predelovalca hrane v luči sledljivosti, še posebej pa vzpostavi zaupanja vreden odnos.

Več informacij najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...