www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Novost v Sloveniji - ledeniški wellness

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Novost v Sloveniji - ledeniški wellness

Avtor BTPS
Datum
10. november 2015
Tip
Novica

Po tem, ko so v Portorožu v turistično ponudbo vključili pramorje, so vodo, naše neprecenljivo bogastvo, na drugačen način izkoristili tudi v Gozdu Martuljku. Po novem lahko zaplavate v kristalni ledeniški vodi, ki jo v ledeniškem wellnessu v Hotelu Špik črpajo iz podzemnih jezer.

Voda iz podzemnih ledeniških jezer že več kot 1000 let leži nedotaknjena globoko v zemlji. Bogata z elementi v sledovih, z idealnim razmerjem med kalcijem in magnezijem (2:1) in nevtralnim pH ugodno vpliva na zdravljenje različnih bolezni.

Zaradi vode iz podzemnih ledeniških jezer, ki slovi po čistosti in sestavi, je sprostitev v ledeniškem wellnessu nekaj prav posebnega.

Dodatna "ledeniška" ponudba obsega masažo z ledeniškimi kamni, masažo z ledeniško vodo, alpsko-ledeniško nego obraza in telesa ter vlažilno nego telesa za izsušeno kožo.

Več informacij najdete TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...