www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Re-inventiramo aktivnosti s področja inovativnosti

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Re-inventiramo aktivnosti s področja inovativnosti

Avtor BTPS
Datum
23. oktober 2015
Tip
Novica

V duhu osrednje teme letošnjih Dnevov slovenskega turizma, Čas je za re-invencijo, želimo na Slovenski turistični organizaciji nadgraditi in re-inventirati tudi naše dosedanje aktivnosti na področju inovativnosti.

V ta namen smo pripravili kratko anketo, s katero želimo ugotoviti potrebe slovenskega turističnega gospodarstva na področju razvoja in promocije inovativnih turističnih produktov.

Da bi se čim bolje približali vašim željam in potrebam, vas vljudno vabimo, da si vzamete nekaj minut časa in odgovorite na nekaj kratkih vprašanj. Za sodelovanje se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Klik na anketo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...