www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Še več novic o letošnjem Sejalcu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Še več novic o letošnjem Sejalcu

Avtor BTPS
Datum
20. oktober 2015
Tip
Novica

Na Dnevih slovenskega turizma smo razglasili 12. sejalca, produkt, ki je po mnenju strokovne komisije izmed vseh prijavljenih izkazal največjo mero inovativnosti, kreativnosti, poslovne uspešnosti in trajnosti. A sejalec ni edina nagrada, ki jo je Garden Village Bled prejel v zadnjih dneh.

Ob dnevu arhitektov je zbornica za ahitekturo in prostor podelila nagrade najboljšim arhitektom. Zeleni svinčnik, priznanje za inovativno trajnostno gradnjo, je komisija prisodila projektu Garden Village Bled, pri katerem so sodelovali Gregor Vreš, Tina Demšar Vreš, Borut Kokelj, Barbara Kokelj in Miloš Jeftič. Kot piše v utemeljitvi, Garden Village Bled predstavlja celovit trajnostni pristop od idejne faze do načrtovanja, gradnje in obratovanja ter izkazuje vizijo bivanja v povezovanju z naravo, ki je arhitekturo privedla v turistični proizvod. Inovativnost projekta ni toliko v njegovi vsebini - turistična destinacija za doživljajski turizem in njena neposredna navezava na naravo, ki je v tujini že dolgo poznana. Nov je predvsem način razmišljanja, ki vplive svetovnih smernic ponotranji in deluje iz sebe, iz lokacije in z ekipo, ki je že od vsega začetka vključena v projekt.

Več o projektu Garden Village Bled

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...