www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Slovenski turizem med finalisti za nagrado CESA

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Slovenski turizem med finalisti za nagrado CESA

Avtor BTPS
Datum
6. oktober 2015
Tip
Novica

Združenje The Startup Awards že drugo leto zapored organizira European Startup Awards, dogodek, ki spremlja uspehe start-upov na območju Srednje in Vzhodne Evrope. Nominacije za najboljša podjetja, ustanovitelje in investitorje so že odprte, veliki finale pa bo letos gostil Dunaj.

Predstavniki 10 držav tekmujejo v 8 kategorijah. Med njimi najdemo tudi nominirance s področja turizma. Tako se za naziv najboljšega start-upa v regiji poteguje GoOpti, za naslov najbolj vplivne ženske pa Anuška Beltram (TravelStarter).

Oddajte svoj glas tudi vi!

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...