www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Z dnevnikom s potovanja se potegujte za nagrado

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Z dnevnikom s potovanja se potegujte za nagrado

Avtor BTPS
Datum
18. avgust 2015
Tip
Energija
Ponujam

Je za vami nepozabno potovanje? Napišite potopis ali dnevnik svojega potovanja in se potegujte za nagrado 500 eur in možnost objave vašega potopisa!

Kako lahko sodelujete?
Vaš potopis naj v besedi in sliki odseva izkušnje vašega potovanja in srečanje s tujo kulturo. Poudarek dajte na lastnem opazovanju in doživljanju potovanja ter bodite kreativni. Format je odprtega tipa, pogoj je, da ste na potovanju zares bili. Lahko gre za samostojno potovanje, potovanje v dvoje ali v skupini. Potopis oddajte v pisni obliki in ne v digitalnih formatih, v jeziku po želji avtorja.

Kdo lahko sodeluje?
Tekmovanje je odprto za študente visokega šolstva. Starostnih omejitev ni! Dodatne pogoje sodelovanja si lahko preberete tukaj.

Kakšne so nagrade?
Najboljši potopis, ki bo izbran glede na kriterije: izvirnost, izvedba in predstavitev, bo prejel nagrado:
* 500 EUR za naslednje potovanje.
* Priložnost predstavitve potopisa na 16. festivalu Rendez-vous du Carnet de voyage v Franciji.
* Možnost objave potopisa.

Kako se prijavim?
Prijave se zbirajo do 21.9.2015. Za prijavo je potrebno izpolniti obrazec na tej povezavi. Nato boste do 30.9.2015 vsi prijavljeni poslali original svojega potopisa in fotokopijo študentske izkaznice na naslov:

Université Blaise Pascal,
34 avenue Carnot, BP 185,
63006, Clermont-Ferrand

Več informacij

Vir: Društvo mladih v turizmu DMT

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...