www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Gozdni selfness, Snovalec 2014, žanje uspehe

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Gozdni selfness, Snovalec 2014, žanje uspehe

Avtor BTPS
Datum
19. maj 2015
Tip
Novica

Medtem ko strokovna komisija Snovalec 2015 po včeraj uspešno opravljenih zagovorih finalistov izbira najbolj prepričljivo in domiselno turistično ponudbo za prevzem naziva, poročamo o nadaljnjem razvoju produkta Gozdni selfness, snovalca leta 2014.

Ekipa se v tem času intenzivno pripravlja na prihajajoče dogodke, ko bodo obiskovalcem ponujali različna doživetja za sprostitev čutov in telesa. V objemu cerkljanskih gozdov se lahko razvajate že v prihodnjih dneh, ko bo Gozdni selfness v sklopu Jazz festivala Cerkno možno doživeti skozi različne tematske sklope. Poleg klasične izvedbe programa bo v ponudbi še "Sprostitev pod krošnjami dreves", "Kulinarično doživetje na gozdni jasi" ter novost na trgu - "Jazz meditacija v naravi".

Več o posameznih dogodkih si lahko preberete na spletni strani.

Aktivno pa bo tudi po "Jazz vikendu", saj se bo v začetku junija (od 2. do 7.) odvijal prvi "Selfness teden" v Sloveniji. Tam boste poleg globinske sprostitve s pomočjo priznanih strokovnjakov na vsakodnevnih delavnicah spoznavali, kako preseči lastne omejitve, in osebnostno (z)rasli.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...