www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Quickfinder - orodje za primerjavo zelenih znakov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Quickfinder - orodje za primerjavo zelenih znakov

Avtor BTPS
Datum
26. maj 2015
Tip
Znanje
Ponujam

 ECOTRANS je na spletnem portalu DestiNet  vzpostavil brezplačno orodje Quickfinder, ki uporabnikom omogoča hitro in pregledno iskanje programov certificiranja s področja trajnostnega turizma na globalni in državni ravni.
 
Za področje trajnostnega turizma je na mednarodni ravni trenutno na voljo več kot 170 programov certificiranja. Podjetniki, turistični ponudniki in destinacije imajo za dokazovanje zavezanosti zeleni politiki veliko izbiro različnih certifikatov, kar pogosto sproža nemalo vprašanj:
- Kateri certifikati so na voljo v kateri državi?
- Katere turistične dejavnosti lahko prijavim v certificiranje?
- Katere so razlike med posameznimi certifikati?
- Kateri certifikati uporabljajo standarde, ki so mednarodno priznani s strani GSTC (globalni kriteriji trajnostnega turizma)?
- Ali obstajajo in kateri so specifični kriteriji, ki jih mora izpolnjevati posamezni ponudnik (kamp, hotel, restavracija ...) za pridobitev certifikata?
- Kje lahko najdem seznam certificiranih destinacij in ponudnikov v moji državi?
 
Nov, hiter iskalnik certifkatov s področja trajnostnega turizma Quickfinder uporabnikom nudi odgovore na zgornja vprašanja in je koristno orodje za vse, ki poslovno ali kako drugače delujejo na področju turizma.
 
Do Quickfinderja dostopite tukaj.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...