www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Na smučiščih tudi savne, masaže in joga

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Na smučiščih tudi savne, masaže in joga

Avtor BTPS
Datum
3. marec 2015
Tip
Novica

Letošnja smučarska sezona je na tujih smučiščih postregla z nekaj zanimivimi novostmi. V Švici ste lahko med smučanjem povadili jogo, v Avstriji pa se prepustili masaži in savni.

V St. Moritzu so letos smučanje popestrili z vadbo joge. Odprli so prvo progo, na kateri lahko ljubitelji joge na štirih postojankah jogo izvajajo sami ali pod vodstvom strokovnjakov iz šole Suvretta Snowsports. Več o tej inovativni ponudbi preberite TUKAJ (v angleškem jeziku).

V Bad Kleinkirchheimu pa so predstavili wellness ponudbo malo drugače. Na smučišču so postavili dve t.i. Thermen Cubes (gl. sliko) - v eni je infrardeča savna in video povezava z maserjem v dolini, pri katerem si lahko smučarji direktno rezervirajo masažo, v drugi pa sta na voljo dva masažna stola. Še več novosti na avstrijskih smučiščih je opisanih TUKAJ (v nemškem jeziku).

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...