www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::FIJET-ov snovalec 2010 letos preseljen v Tunizijo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

FIJET-ov snovalec 2010 letos preseljen v Tunizijo

Avtor BTPS
Datum
24. februar 2015
Tip
Novica

Leta 2010 smo s spodbudo Snovalec za najboljše turistične ideje nagradili FIJET-ov projekt Akademija za mlade turistične novinarje, ki je bila nato v letu 2011 organizirana v Sloveniji. Tokrat pa je potekala v tunizijskem Hammametu.

Cilj Akademije je posredovati mladim novinarjem znanje o aktualnem dogajanju v globalni turistični dejavnosti, spremembah tako na strani ponudbe kot povpraševanja ter o trajnostnem turizmu. Gre za četrto Akademijo, medtem ko se bile prve tri v Sloveniji in sicer na Bledu, v Portorožu in Mariboru.

Letošnjega izobraževanja so se udeležili mladi novinarji iz Italije, Hrvaške, Turčije, Tunizije, Francije, Libanona in Slovenije. Udeleženca iz Slovenije sta bila Mankica Kranjec, svobodna novinarka, sodelavka Nedela in fotografinja, ter Peter Močnik, sodelavec Radia Slovenija.

Kot predavatelja sta bila na Akademijo povabljena Drago Bulc, predsednik, in Cveta Potočnik, generalna sekretarka FIJET Slovenija.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...