www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Povabilo k sodelovanju v raziskavi

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Povabilo k sodelovanju v raziskavi

Avtor gomezelj
Datum
17. februar 2015
Tip
Energija
Iščem

Raziskava s področja inovativnosti v turističnih podjetjih je del mojega podoktorskega projekta. V raziskavi želimo razviti model inovativnosti in raziskati, v kolikšni meri in kako posamezne lastnosti podjetja vplivajo na inovativnost in posledično na uspešnost.

Vljudno vas prosimo za vaše sodelovanje.

Za namen raziskave smo zasnovali anketni vprašalnik. Prosimo, če ga pozorno preberete in izpolnite po navodilih. Izpolnjevanje vam bo vzelo 15 minut vašega časa. Vaši odgovori na anketna vprašanja ne bodo dosegljivi nikomur. Raziskava je popolnoma anonimna.

Vprašalnik je namenjen vodstvu podjetja (turistični sektor).

Za sodelovanje v raziskavi kliknite TUKAJ.

Za vsa morebitna vprašanja sem dosegljiva na doris.gomezelj@fm-kp.si.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja gomezelj.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...