www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::StarT-lab: brezplačna delavnica in mreženje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

StarT-lab: brezplačna delavnica in mreženje

Avtor BTPS
Datum
10. februar 2015
Tip
Energija
Ponujam

Start-up podjetja v turizmu ter podjetja, potencialne podjetnike, študente in ostale, ki jih zanima množično financiranje, iskanje investicij prek platforme TravelStarter in priložnosti v okviru svetovne razstave Expo Milano 2015, projekt T-lab vabi na brezplačno delavnico.

Delavnica StarT-lab bo v četrtek, 19. 2. 2015, med 9.45 in 12. uro v Primorskem tehnološkem parku (Šempeter pri Novi Gorici). Udeležba na delavnici je breplačna, prijave pa obvezne.
 
Dodatno v sklopu projekta T-lab nastaja nova mreža StarT-lab, ki bo povezovala različna turistična podjetja in nosilce turističnih idej z namenom pretoka informacij in izkušenj ter sodelovanja. Člani boste lahko koristili brezplačno začetno svetovanje za preverbo ideje (max. 2 uri) v izvedbi svetovalca PTP, na e-pošto prejemali informacije o priložnostih za podjetja in podjetnike ter svoje kontaktne podatke objavili na spletni strani www.tourism-lab.eu.
 
Več o dogodku najdete TUKAJ, več informacij o projektu T-lab, v sklopu katerega Banko turističnih priložnosti Slovenije in njene mehanizme širimo v obmejno območje z Italijo, pa TUKAJ.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...