www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::BTPS se predstavlja na Finskem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BTPS se predstavlja na Finskem

Avtor BTPS
Datum
3. februar 2015
Tip
Novica
Banka turističnih priložnosti Slovenije bo v naslednjem tednu predstavljena na srečanju izobraževalnih in raziskovalnih partnerskih institucij univerze v finskem mestu Tampere.
 
Idejni vodja projekta, dr. Dejan Križaj z UP FTŠ Turistice, se bo udeležil raziskovalnega tedna z naslovom "Research, Development and Innovation." Osrednje teme srečanja bodo oblikovanje storitev prihodnosti (design of future services), nizkoogljična ekonomija (low carbon economy) in digitalizacija (digitalization).
 
Več informacij najdete TUKAJ.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...