www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Podeljene nagrade UNWTO Ulysses za inovativnost

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Podeljene nagrade UNWTO Ulysses za inovativnost

Avtor BTPS
Datum
3. februar 2015
Tip
Novica

Leta 2009 smo bili med ponosnimi dobitniki nagrade Svetovne turistične organizacije UNWTO mi. Kdo pa se lahko pohvali s priznanji v letu 2015? Zmagovalci so perujski projekt za spodbujanje preživljanja počitnic doma, kamp v Masajski stepi, inovativni marketinški projekt iz Amsterdama in aplikacija za promocijo evropskega turizma.

Nagrado Ulysses podeljujejo v štirih kategorijah. Zmagali so tisti, ki gledajo v prihodnost in napredno razmišljajo na področjih trajnosti, družbene vključenosti in tehnologije v turizmu, je ob tej priložnosti povedal generalni sekretar UNWTO, Taleb Rifai.

V kategoriji za inovativnost v javnem sektorju je bil nagrajen projekt “Y tú, qué planes?” organizacije za promocijo izvoza in turizma iz Peruja, za inovativnost med podjetji The African Footprint d.o.o. za kamp Isoitok v Masajski stepi v Tanzaniji, prejemnik nagrade za inovativnost med nevladnimi organizacijami je Amsterdam Marketing za projekt Visit Amsterdam, See Holland, za raziskave in tehnologijo pa je nagrajena Evropska potovalna komisija (ETC) za aplikacijo Visit Europe.

Več o nagradah in nagrajencih najdete TUKAJ.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...