www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Slovenska kulinarika

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Slovenska kulinarika

Avtor slocuisine
Datum
6. januar 2015
Tip
Ideja
Iščem

Pripravljam spletni portal in android aplikacijo o slovenski kulinariki, ki bo turistom omogočila hiter pregled pristnih slovenskih jedi in hitro načrtovanje, kje določeno jed poizkusiti, ter oddati oceno za pomoč drugim turistom. Aplikacija in portal bosta imela dodan zemljevid v živo ter bosta omogočala dodajanje slik in komentarjev.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja slocuisine.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...