www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Mladim se dogaja - priložnost za mlade in podjetja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mladim se dogaja - priložnost za mlade in podjetja

Avtor BTPS
Datum
23. december 2014
Tip
Energija
Ponujam

Želite povečati možnost za zaposlitev? Vas zanimajo konkretni izzivi, s katerimi se soočajo podjetja? Želite pridobiti konkretne stike z uspešnimi podjetji? SPIRIT Slovenija v letu 2015 v okviru programa Izzivi mladim organizira serijo brezplačnih dogodkov za ambiciozne in izzivov željne posameznike – dijake, študente, iskalce prve zaposlitve, brezposelne -  skratka vse mlade med 15 in 29 letom starosti.

Vložite vaš čas in znanje ter pridobite strokovno mentorstvo, možnost za reševanje konkretnih izzivov prihodnosti, izkustveno učenje in usposabljanje za razvoj poslovnih modelov, inoviranje in predstavljanje konceptov, mreženje s potencialnimi delodajalci.

Mladi se boste v delavnicah ukvarjali z dejanskimi izzivi podjetij, z iskanjem svežih, inovativnih rešitev pa boste pridobivali nova znanja, praktične izkušnje in spretnosti ter imeli možnost navezati stik s podjetji, ki lahko v prihodnje postanejo vaši delodajalci. Sodelujoča podjetja boste z vključevanjem mladih v reševanje svoje problematike, ki prinašajo novo energijo, svež pogled in neobremenjeno ustvarjalnost in podjetnost, prišla do povsem novih rešitev, obenem pa na ta način mlade tudi preizkusila pred morebitnim dolgoročnejšim sodelovanjem.

K sodelovanju ste vabljeni tako mladi kot tudi podjetja. Svoj interes izrazite TUKAJ.

Enotedenske delavnice se bodo vse leto odvijale po celotni Sloveniji.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...