www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezplačna svetovanja v poslovnem stičišču SFI

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačna svetovanja v poslovnem stičišču SFI

Avtor btps2
Datum
4. november 2014
Tip
Energija
Ponujam
Poslovno in tehnološko stičišče v okviru 9. Slovenskega foruma inovacij je namenjeno poslovnemu in tehnološkemu svetovanju potencialnim podjetnikom, podjetjem v rasti, inovatorjem ter vsem ostalim, ki želijo uresničiti poslovni izziv ali podjetniško priložnost. V obeh stičiščih sodeluje več strokovnjakov z različnih področij, kar za podjetnike in inovatorje pomeni edinstveno priložnost, da brezplačno sodelujejo v različnih 60 minutnih svetovalnih srečanjih.
 
Prijave: Srečanja s svetovalci bodo na samem dogodku potekala v obliki mentorstva »ena na ena«, za rezervacijo termina s posameznim svetovalcem pa se je treba najpozneje do 11. 11. 2014 prijaviti prek spleta, kjer je objavljen tudi seznam sodelujočih strokovnjakov.
 
Sodelovanje v stičišču in udeležba na dogodku je brezplačna.
 
Več informacij in prijave: TUKAJ.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...