www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::T-lab nudi priložnost za srečanje z delodajalci

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab nudi priložnost za srečanje z delodajalci

Avtor BTPS
Datum
7. oktober 2014
Tip
Energija
Ponujam

Iščete nova poznanstva, kompetence in potencialno zaposlitveno priložnost? Si želite obiskati potencialnega delodajalca, si ogledati njegovo turistično organizacijo in dan ali dva spremljati delovne procese? Vse to vam nudi akcija "T-lab prebliski > obiski", ki poteka v okviru mednarodnega projekta T-lab.

13 turističnih organizacij je pripravilo 17 izzivov (seznam najdete TUKAJ). Vaša naloga je, da do 9. 11. 2014 na portal T-lab oddate rešitev enega ali več izmed zastavljenih izzivov. S tem se potegujete za eno izmed naslednjih nagrad:
priložnost za pogovor/intervju s potencialnim delodajalcem
vodeni ogled po oddelkih turistične organizacije
dan ali dva spremljanja delovnih procesov in pomoč v turistični organizaciji

Več informacij o akciji in podrobnejša navodila so objavljena na spletni strani projekta T-lab.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...