www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezžično omrežje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezžično omrežje

Avtor r07062
Datum
19. februar 2008
Tip
Ideja
Ponujam
V mestni občini Koper pripravljamo nadgradnjo turistične ponudbe z brezplačnim brezžičnim internetnim dostopom z dodanimi internetnimi vsebinami za koprske turiste, občane in študente. Vzpostavili bomo brezžično omrežje, ki bo uporabnikom omogočalo dostop do medmrežja iz poljubne lokacije na prostem. Pokrili bi radi celotno Pristaniško ulico in mestno plažo, Cankarjevo ulico in del koprske bonifike. Uporabniki s prenosnim računalnikom se bodo iz teh območij na zelo preprost način povezali na medmrežje in brskali po internetu.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07062.
Komentarji povzetka
BTPS 9.12.2008 12:19:12

Povzetek izjave za javnost z dne 5. decembra 2008:

Multimedijski center PiNA je s podporo Mestne občine Koper v koprskem mestnem jedru vzpostavila brezžično omrežje, ki bo študentom, občanom in turistom omogočalo dostop do medmrežja iz poljubne lokacije na prostem. Z brezžičnim omrežjem WiFi Koper se je Koper približal drugim evropskim mestom, ki tako storitev že ponujajo. Uporabniki z prenosnim računalnikom se bodo na različnih lokacija na zelo preprost način povezali na medmrežje in brskali po internetu. Preko spleta bodo turisti hitreje dostopali do vsebin, ki jih zanimajo. Prva spletna stran, ki se turistu prikaže je spletni portal Mestne občine Koper, ki služi kot uvod v nešteto možnosti. MMC PiNA pa si s tem in podobnimi inovativnimi projekti prizadeva nadaljevati dobro prakso na področju multimedijskih družbenih rešitev.


BTPS 24.11.2008 14:29:34

Komentarji članov sveta BTPS (ob zaključku tretjega ocenjevalnega obdobja):

- odlična ideja (lahko težave z EU zakonodajo)
- odlična ideja, vredna posnemanja v vseh slovenskih mestih - vsaj v turističnih
- preskop opis ideje

BTPS 24.11.2008 14:29:19
###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: pologi z oznako IKT, pologi z oznako Slovenija jugozahod

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: Mestna občina Koper

Opombe: Polog bi lahko povezali s pologi z oznako IKT in s pologi z oznako Slovenija jugozahod, ker je vsebina podobna in ker se nanašajo na isto območje. Za uresničitev pologa lahko s finančnimi sredstvi pomaga Mestna občina Koper
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...