www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Promocijska Facebook akcija snovalcev in sejalcev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Promocijska Facebook akcija snovalcev in sejalcev

Avtor BTPS
Datum
23. september 2014
Tip
Novica

Na Facebook strani Feel SLOVEnia je zaživela oglaševalska kampanja Crazy about SLOVEniaV sektorju za turizem Javne agencije SPIRIT Slovenija jo namenjamo promociji Snovalcev in Sejalcev, inovativnih idej in dosežkov v slovenskem turizmu. Že sama vsebina je narekovala kreativnost in »skoke izven okvirjev«, ki družijo inovatorje v turizmu. 

Nagrajeni Sejalci in Snovalci pod okriljem projekta BTPS se na družabnem omrežju Facebook v okviru strani Feel SLOVEnia predstavljajo v obliki foto-zgodbe, ki jo je za SPIRIT Slovenija ustvarila Agencija za marketing v turizmu Nea Culpa.  Vsak od ponudnikov komunicira svojo sponzorirano zgodbo, kot na Facebooku pravijo objavam z oglaševalskim proračunom, ki v tej kampanji nagovarjajo slovensko, angleško in italijansko oz. nemško govoreče uporabnike. Te dodatno spodbujamo h komunikaciji tako, da ugibajo, kaj je na fotografiji nepričakovanega in s svojimi komentarji tekmujejo v lovu na presenečenje - nagrado, ki jo podarja posamezen Sejalec ali Snovalec.

Na največjem družabnem omrežju na svetu je kar 42 % zgodb, ki jih delijo uporabniki, povezanih s potovanji. Facebook stran Feel Slovenia je letos presegla že 60.000 prijateljev. 22 ponudnikov po vsej Sloveniji tako sporoča, da se gostje zlahka zaljubijo v njihova doživetja in postanejo nori na Slovenijo - Crazy about SLOVEnia.

Pridružite se akciji presenečenj na  Facebook strani Feel SLOVEnia!

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...