www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::T-lab - podaljšan rok za oddajo izzivov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab - podaljšan rok za oddajo izzivov

Avtor BTPS
Datum
9. september 2014
Tip
Novica

Projekt T-lab obvešča, da je rok za oddajo izzivov, s katerimi se srečujete v turističnih organizacijah, podaljšan do 22. septembra.

V okviru projekta T-lab poteka akcija T-lab Prebliski > obiski, v kateri lahko sodelujete vsi, ki bi želeli dobiti:
A.) priložnost za neobvezujoče pogovore z vam zanimivimi potencialnimi mladimi in strokovnimi kadri
B.) nove odgovore na vprašanja oz. izzive, s katerimi se sooča vaša organizacija
C.) neobremenjen vpogled "od zunaj" na procese v vaši organizaciji
 
Če vas sodelovanje zanima, na tej povezavi vpišite vaše podatke in izzive, s katerimi se srečujete. Lahko dopišete tudi, ali in kakšen nov kader iščete. V naslednjem koraku bodo študenti turizma in drugi zainteresirani posamezniki oddali predloge za rešitev izzivov, v zameno pa boste najboljše povabili na obisk v vašo organizacijo.
 
Več informacij o T-lab Prebliskih > obiskih najdete TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...