www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Projekt T-lab vabi s Prebliski > obiski

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Projekt T-lab vabi s Prebliski > obiski

Avtor BTPS
Datum
19. avgust 2014
Tip
Energija
Ponujam
Projekt Laboratorij turističnih priložnosti (T-lab) je projekt sedmih slovenskih in italijanskih partnerjev, s katerim nadgrajujemo naš večkrat nagrajeni projekt Banka turističnih priložnosti Slovenije ter pri tem spodbujamo uresničevanje novih idej in priložnosti v slovenskem in mednarodnem turizmu. 
 
Tokrat projekt T-lab vabi vse turistične organizacije k sodelovanju pri novi priložnosti, imenovani "T-lab Prebliski>obiski", s pomočjo katere boste dobili:
A.) priložnost za neobvezujoče pogovore z vam zanimivimi potencialnimi mladimi in strokovnimi kadri,
B.) nove odgovore na vprašanja oz. izzive, s katerimi se sooča vaša organizacija in
C.) neobremenjen vpogled "od zunaj" na procese v vaši organizaciji.
 
Vse to s pomočjo ljudi, ki vas bodo pred tem prepričali, da so vredni vašega zaupanja.
 
Več o Prebliskih > obiskih najdete TUKAJ. Rok za prijavo je 8. september.
 
Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...