www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Javni posvet o varnosti turističnih nastanitev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Javni posvet o varnosti turističnih nastanitev

Avtor btps2
Datum
12. avgust 2014
Tip
Novica

Evropska komisija je začela javno posvetovanje o varnosti turističnih nastanitev. Z zbranimi informacijami in dokazi o izkušnjah potrošnikov z nastanitvenimi objekti bo ocenila osnovne varnostne vidike turističnih nastanitev in preverila, ali so obstoječa pravila EU na tem področju zadostna in ali se ustrezno izvajajo v državah članicah.

Posvetovanje bo potekalo do 30. novembra 2014 TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...