www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Usposabljanje turističnih delavcev v tujini

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Usposabljanje turističnih delavcev v tujini

Avtor btps2
Datum
5. avgust 2014
Tip
Energija
Ponujam
V sklopu projekta Tourism on the move - exchange your approaches, katerega nosilka je Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC), soizvajalec pa Zavod za Novodobno Izobraževanje (ZNI) iz Maribora, imamo priložnost ponuditi hotelom in termalnim središčem iz Slovenije praktično strokovnost usposabljanje njihovih zaposlenih v petzvezdičnih hotelih v tujini. Izvedba projekta se financira iz evropskega programa Leonardo da Vinci.
 
Trajanje mobilnosti: 4 tedne
Destinacije, ki so na voljo: Španija - Kanarski otoki, Španija - Andaluzija, Grčija - Kreta
Izvedba mobilnosti: do konca aprila 2015
 
 
Kontakt:
Zavod za Novodobno Izobraževanje
Sonja Markič
tel: 040 436 839

 

 

 

 

 

 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...