www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::UNWTO zbira prijave za nagrado Ulysses

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

UNWTO zbira prijave za nagrado Ulysses

Avtor BTPS
Datum
2. september 2014
Tip
Energija
Ponujam

Svetovna turistična organizacija (UNWTO) je objavila razpis za UNWTO Ulysses 2014 nagrade in priznanja za inovativnost in odličnost v turizmu.

Z nagrado želijo vzpodbuditi posameznike in organizacije – tako javne kot zasebne in nevladne – k inovativnim turističnim pobudam za uresničevanje konkurenčnega in trajnostnega razvoja turizma s pomočjo znanja in inovacij.

S to prestižno nagrado je bila leta 2009 nagrajena tudi Banka turističnih priložnosti Slovenije (BTPS), leta 2011 pa PREMIKI - Razvoj dostopnega turizma v Sloveniji, s čemer sta oba projekta pomembno pripomogla k umeščanju Slovenije na zemljevid inovativnega turizma.

Letošnje prijave sprejemajo do 31. oktobra. Podelitev nagrad bo 28. januarja 2015 v Madridu v okviru Mednarodnega turističnega sejma FITUR. Pred podelitvijo bo potekal tudi UNWTO simpozij Knowledge Network, na katerem bodo prejemniki nagrad in najboljše prakse tudi predstavljene.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...