www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Med Koprom in Izolo plaža namesto ceste

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Med Koprom in Izolo plaža namesto ceste

Avtor BTPS
Datum
22. julij 2014
Tip
Novica

Občina Izola je predstavila dve ideji možne ureditve obalne ceste med Koprom in Izolo po sprostitvi prometa skozi predor Markovec in spremembi kategorizacije obalne ceste.

Občini Izola in Koper se že več let trudita, da se lastništvo obalne ceste po izgradnji predora prenese nanju, saj gre za območje strateškega pomena. Pripravo idejne zasnove možne ureditve obalne ceste sta zaupali šestim arhitekturnim skupinam. Ideji, ki sta nastali v Izoli, sta bili predstavljeni prejšnji teden, kopske rešitve pa naj bi bile znane septembra.

Z ukinitvijo ceste bi občini na tem območju pridobili približno štiri kilometre morske obale, ki bi jo radi namenili razvoju turističnih in športno-rekreacijskih dejavnosti.

Vir: izola.si

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...