www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::BOOKICK.COM - orodje za poslovanje z namestitvami

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BOOKICK.COM - orodje za poslovanje z namestitvami

Avtor Kupi d.o.o.
 

Natečaj : Poziv Sejalec 2014

28.05.2014
Datum
7. julij 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Bookick.com je storitev v oblaku in omogoča vse, kar hoteli potrebujejo za poslovanje na enem mestu. Je napredno orodje za učinkovito, hitro in celovito poslovanje z namestitvami. Bookick.com je v osnovi namenjen malim in srednje velikim hotelom. Prinaša ogromno prednosti in koristi, saj z njim lahko hoteli pregledno vodijo rezervacije. Uporabnikom omogoča učinkovito odgovarjanje gostom v lepi vizualni podobi v manj kot 10 sekundah, omogoča enostavno in hitro spreminjanje cen, označevanje prostih kapacitet na enem mestu za več prodajnih kanalov hkrati (Channel manager), omogoča prijavo na Policijo in izpis turistične takse. Z njim lahko uporabnik enostavno beleži vplačane avanse, izdaja potrdila o vplačilih in računih, ustvarja in prodaja pakete ter k namestitvam dodaja vstopnice, degustacije, smučarske karte in izpisuje različna statistična poročila. Uporabniki z njim prihranijo čas ter se lahko bolj posvetijo gostom. 

Rezervacijski sistem Bookick.com je razvilo podjetje Kupi d.o.o. s pomočjo uporabnikov in lastnikov turističnih namestitev. Vsak, ki je vsaj malo povezan s turizmom ve, da je pomanjkanje časa in kadra zaradi upravljanja z rezervacijami velika omejitev za zagotavljanje zadovoljstva gostov ali celo večjega števila le-teh. A ravno zadovoljstvo gostov je najbolj pomembno za dolgoročno poslovanje. Menimo, da z uvedbo našega programa prispevamo k dvigu kvalitete ponudnikov turističnih namestitev in da lahko uporabnikom prihranimo več časa in denarja. Naš program je inovativen in edinstven, saj hkrati združuje upravljanje z namestitvami in rezervacijami. Želimo si, da Bookick.com prepoznate kot pomemben produkt v turizmu in da zato postanemo Sejalec 2014.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Kupi d.o.o..
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...