www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Univerzalni prevajalnik

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Univerzalni prevajalnik

Avtor VidZlebnik
Datum
16. september 2014
Tip
Novica

Microsoft je napovedal revolucijo v sporazumevanju v različnih jezikih in uporabo glasovno prevajalske tehnologije. Nova tehnologija bo omogočala pogovor preko Skypea v različnih jezikih. Pogovor z osebo bo potekal neposredno, medtem pa bo Skype v realnem času prevedel sogovornikov govor v materni jezik osebe in obratno. Ta tehnologija bo spremenila potek poslovnih in osebnih pogovorov, kot tudi video konferenc in bo omogočala komunikacijo iz oči v oči neglede na to, kje se kdo nahaja in kakšen jezik govori.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...