www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prva aplikacija za potovanje po Severni Koreji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prva aplikacija za potovanje po Severni Koreji

Avtor VidZlebnik
Datum
29. julij 2014
Tip
Novica

Severna Koreja velja za eno izmed najbolj nedostopnih destinacij, ki jo je skoraj nemogoče obiskati brez vladno dodeljenega vodiča. A za tistih 6.000 Zahodnjakov, ki to skrito deželo obiščejo vsako leto, pa tudi za vse, ki želijo o njej izvedeti več, so Britanci razvili neuradno aplikacijo North Korea Travel.

Program nudi informacije o kmetijah, tovarnah in bolnišnicah, ki jih lahko obiščemo, prav tako pa tudi o najboljših lokacijah za hrano, pijačo in spanje. Večino informacij je priskrbel S. Cockrell, ki je bil v Severni Koreji že več kot stokrat.

Aplikacija je na voljo TUKAJ.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...