www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezplačna delavnica: ekološka ureditev hotelov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačna delavnica: ekološka ureditev hotelov

Avtor btps2
Datum
17. junij 2014
Tip
Energija
Ponujam
Zaradi velikega zanimanja predstavnikov turističnega gospodarstva za brezplačne strokovne delavnice na temo »Ekološka ureditev in posodobitev slovenskih hotelov« v preteklih letih želi Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), Direktorat za turizem in internacionalizacijo, tudi letos podpreti slovenska podjetja, ki se odločajo za pridobitev evropskega ekološkega certifikata. Slovenske ponudnike nastanitev zato tudi letos vabijo na brezplačno delavnico, ki bo potekala 23. junija 2014 s pričetkom ob 09.30 uri, v sejni sobi MGRT na Kotnikovi 5 v Ljubljani.
 
Prijave zbirajo do petka, 20. junija.
 
Več informacij je v pripetem vabilu. 
Oznake
Celotna vsebina

Spodnji tekst uporabite kot obvezno obliko pri pripravi celotne vsebine idejnih pologov, ostale vrste pologov imajo lahko poljubno obliko.

 • ugotovitve o stanju v slovenskem ali v italijanskem turizmu, zaradi katerih je ideja smiselna

  tekst

 • primerjava s stanjem v tujini

  tekst

 • osnovni koncept ideje

  tekst

 • koraki od danes do popolnoma uresničene ideje (+ kdo jih bo izvedel in koliko časa in denarja posamezni koraki potrebujejo)

  tekst

 • pogoji (v timu in v slovenskem ali italijanskem turizmu), ki morajo biti izpolnjeni, da ideja uspe

  tekst

 • dodana vrednost ideje (z vidika vseh izvajalcev in uporabnikov)

  tekst

 • kakšno pomoč potrebujete oz. jo predvidevate, da bi bila potrebna?

  tekst

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...