www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Hotel Mons postal Four Points by Sheraton

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hotel Mons postal Four Points by Sheraton

Avtor BTPS
Datum
17. junij 2014
Tip
Novica

Hotel Mons, dobitnik priznanja srebrni sejalec 2005 za inovativnost v turizmu, je postal hotel Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, prvi hotel v zadnjih desetih letih v Ljubljani, ki je postal del mednarodne hotelske verige. Po obsežni petmesečni prenovi se ponaša s prenovljenimi sobami, novim recepcijskim lobijem, barom in fitnes studiem.

»Veseli smo partnerstva s podjetjem Kranjska Investicijska Družba in predstavitve blagovne znamke Four Points by Sheraton slovenski javnosti. S tem kot veriga Starwood Hotels & Resorts vstopamo v Slovenijo,« je povedal Michael Wale, predsednik družbe Starwood Hotels & Resorts, regija Evropa – Afrika - Bližnji Vzhod (ang. EAME), in dodal: »Slovenija s svojo strateško lokacijo na križišču osrednjih kulturnih in trgovskih poti v Evropi predstavlja pomemben del naše vizije o razširitvi posla na ključne lokacije v regiji.«

»V podjetju Kranjska Investicijska Družba smo ponosni na vzpostavitev partnerstva s hotelsko verigo Starwood Hotels & Resorts in s tem tudi na vstop blagovne znamke z visokim mednarodnim ugledom, Four Points by Sheraton, v Ljubljano,« je poudaril Jože Anderlič, lastnik in direktor podjetja Kranjska Investicijska Družba. »Menimo, da je Four Points by Sheraton najboljša kombinacija za naše hotelsko posestvo. Medtem ko se v Ljubljani odpira prvi hotel z globalno prepoznano blagovno znamko v zadnjem desetletju, družba Starwood intenzivno vzpostavlja konkurenčne prednosti našega hotela na lokalnem trgu in nadaljnje stimulira hotelirsko panogo v Sloveniji.«

Več o hotelu TUKAJ in TUKAJ.

Fotografija: Hotel Four points by Sheraton Ljubljana Mons

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...