www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Odprt je NaturPlac

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Odprt je NaturPlac

Avtor btps2
Datum
6. maj 2014
Tip
Novica

NaturPlac Na Škali, privlačen nastanitveni prostor in mesto kreativnega doživljanja prostočasnih druženj z naravo, je v četrtek, 24.4.2014, otvoril novo sezono ob reki Savinji.

V letošnjem letu so prizorišče razširili z dodatnimi kočurami, ki predstavljajo dediščinsko izkušnjo šotorjenja pod krošnjami dreves. Ljubno ob Savinji, kjer se NaturPlac nahaja, je namreč evropsko splavarsko mesto in kočure  s svojo podobo namigujejo na bogato zgodovino območja. V kampu je možno prespati tudi v lastnih šotorih in celo v visečih mrežah za skupno 80 oseb.

V sodelovanju s podjetjem Dolina avantur, pod nadzorom usposobljenih in licenciranih vodnikov, športnim živahnežem ponujajo številne dodatne aktivnosti. Gostom so na voljo tudi urejena kurišča za skupna druženja, kuhinja, društveni prostor za priložnostne družabne igre ali tematske delavnice, igrišče za speedminton, slackline za trening ravnotežja, otroški peskovnik ter lično urejena knjižnica. V tako imenovanih »knjižkah hiškah« in na recepciji je možno najti približno 200 naslovov v različnih tujih jezikih in tematikah.

Povabljenci so bili priče tudi zasaditviji kostanja, ki so mu določili skrbnega botra. Kostanj ljubezni predstavlja simbolno gesto in spodbuja življensko energijo v prostoru, saj se snovalci NaturPlaca Na škali zavezujejo sodelovanju z lokalnostjo in skrbnosti do narave.

NaturPlac s tovrstno personalizirano ponudbo ustvarja nove, inovativne prijeme v zelenem turizmu in ponuja kalejdoskop vsebin primernih za vsakogar ter vabi na obisk do meseca oktobra.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja btps2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...