www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Eko konferenca: Zeleni turizem deluje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Eko konferenca: Zeleni turizem deluje

Avtor BTPS
Datum
15. april 2014
Tip
Energija
Ponujam
Letošnja nosilna tema Eko konference, ki bo 23. aprila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, je trajnostni turizem pod sloganom ZELENI TURIZEM DELUJE.
 
Namen konference je združiti poglede in izkušnje vseh soustvarjalcev trajnostnega turizma v Sloveniji na ravneh države, destinacij in turističnih ponudnikov. Med zelenimi omizji in predstavitvami bo govora o vseh izzivih ob uvajanju in udejanjanju trajnosti v turizmu. Cilj konference je prepričati, da zeleni turizem deluje. Za njegovo uspeh sta ključna sodelovanje in posluh.
 
Na konferenci bomo predvidoma razglasili tudi dobitnike priznanja Snovalec 2014. Komisija je izbirala med devetimi finalisti.
 
 
Več informacij o konferenci najdete TUKAJ.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...