www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::TravelStarter - nova platforma za turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

TravelStarter - nova platforma za turizem

Avtor BTPS
Datum
8. april 2014
Tip
Energija
Ponujam

TravelStarter je nova nišna platforma, ki omogoča množično financiranje. Namenjena je vsem ljubiteljem potovanj in podjetnikom, ki želijo realizirati svoj poslovno idejo.

Travelstarter ne želi le financirati nenavadnih potovanj. Je inkubator projektov, ki so povezani z lokalnim turizmom in lokalnimi skupnostmi: različne vrste namestitev, restavracije, pekarne, kavarne, bari, trgovine, spletne strani, mobilne aplikacije, transport itd.

Več informacij najdete TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...