www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Škotska vabi z Jamesom Bondom

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Škotska vabi z Jamesom Bondom

Avtor BTPS
Datum
8. april 2014
Tip
Novica
Škotska nacionalna turistična organizacija VisitScotland želi z novim produktom, ki temelji na enem izmed britanskih najbolj izvažanih artiklov, privabiti nov tip tujih gostov.
 
James Bond je popularen lik v državah, kot so Rusija, ZDA, Nemčija in Japonska, pa tudi Kitajska in Združeni arabski Emirati. S Škotsko ga povezuje predvsem igralec Sean Connery, zdaj pa je na trgu novost - vodena tura, ki gosta popelje po lokacijah, na katerih so snemali filme o tem tajnem agentu. Na Škotskem so do danes namreč snemali kar štiri izmed filmov o James Bondu, nazadnje film Skyfall.
 
Pričakovanja nacionalne turistične organizacije so visoka, a pravi rezultati se bodo pokazali šele, ko/če jim uspe prepričati tuje turistične operaterje. Ti bodo novo turo preizkusili že ta mesec.
 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...