www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezplačna ekskurzija v Avstrijo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačna ekskurzija v Avstrijo

Avtor BTPS
Datum
1. april 2014
Tip
Energija
Ponujam

V sklopu projekta RegioVitalis se v sredo, 9. aprila, lahko odpravite na ekskurzijo v Avstrijo, kjer boste obiskali primere dobrih praks.

Na ekskurziji boste spoznali različne turistične zgodbe, ki so uspele s svojimi nenavadnimi idejami. Tako si boste ogledali kmetijo, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo fižola. Pot boste nadaljevali v Vulcano s predstavitvijo koncepta Vulkanland in pokušino njihovih proizvodov. Nato si boste ogledali kmetijo, kjer pridelujejo različne vrste sadja in ga predelujejo v okusne in privlačne regionalne izdelke. Zaključili boste v vinoteki, kjer vam bodo predstavili uspešno povezovanje vinarjev v regiji.

Celotno vabilo je v priponki. Število mest je omejeno!
 

Oznake
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...