www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Slovenska Turistična Ekolokomotiva

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Slovenska Turistična Ekolokomotiva

Avtor tuhtač
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam
Pestra, razgibana naravna lepota zbrana na majhnem prostoru je kapital za razvoj turizma v Sloveniji.
Turizem je neločljivo povezan s prevozom in sodobnimi informacijskimi tehnologijami s katerimi ta prevoz lahko optimiziramo – uredimo po meri uporabnikov in po ugodni ceni.
 
Zaradi posebnosti Slovenije in zaradi prodora informacijskih tehnologij, ki omogočajo lahko in hitro dostopanje do aplikacij, predlagam rešitev, kjer je glavno prometno sredstvo vlak v povezavi z izposojo koles po ugodni ceni.
Kolo si lahko izposodimo in vrnemo na katerikoli železniški postaji. 
 
Ostale vrste prevoza in potovanje ter bivanje optimalno prilagajamo na našo kombinacijo vlak + kolo. Projekt bi v nekaj letih bil finančno pokrit, imel pa bi ugodne učinke – kratkoročno in dolgoročno - za razvoj Slovenije v celoti in ne le turizem. 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tuhtač.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...