www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Aplikacija,ki napravi raziskovanje mesta doživetje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Aplikacija,ki napravi raziskovanje mesta doživetje

Avtor ahotko
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Klasični vodiči in turistične aplikacije ponujajo gostom enolično spoznavanje turističnih znamenitosti preko kopice informacij in zgodovinskih pregledov. Turisti pa si želijo doživetja. Z mobilno aplikacijo bodo spoznali turistične znamenitosti preko izzivov na neklasičen način. Potrebna bo sposobnost opazovanja, interakcije in iznajdljivosti do te mere, da bo raziskovanje mesta postalo doživetje in bo uporabniku v zabavo. K temu bodo pripomogle tudi kratke zanimive zgodbe ob znamenitostih. Za opravljene izzive sledi tudi nagrada - popusti pri gostincih, cenejši ogledi muzejev, spominki ... Z nagrado se bo doživetje še nadaljevalo!

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ahotko.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...