www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Otroci jagode

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Otroci jagode

Avtor r07050
Datum
2. avgust 2007
Tip
Ideja
Ponujam
Dan dejavnosti, ki je pripravljen za prvo triado osnovne šole, v skladu z učnim načrtom. Dejavnosti so prilagojene starostni stopnji in se odvijajo večji del v naravi, svežem zraku in mirnem okolju. Vodi jih lokalna vodnica/vodnik in trajajo 180 minut. Otroci spoznajo geografske značilnosti vzhodnega dela ljubljanskega podeželja, naravno in kulturno dediščino, vaške posebneže, iščejo zmajeve stopinje, rešujejo naloge vaških posebnežev ter križanko, sestavljajo sestavljanko, izdelujejo papirnate rože in okušajo dobrote kmetij. Vse to spremlja pravljica o deželi jagod, ki se zaključi na najvišjem vrhu Mestne občine Ljubljana, na Jančah, kjer se odpira čudoviti razgled na Alpe, Kamniško-Savinjske Alpe in Pohorje.

Projekt želimo nadgraditi za celotne družine. Iščemo sofinancerje.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07050.
Komentarji povzetka
BTPS 24.11.2008 14:10:56

Projekt je že nadgrajen za družine. pred kratkim smo izpeljali prečudovit pravljično pustolovski dan za otroke in starše vrtca Gornji Grad iz Savinjske doline. Domov so odhajali veseli, nasmejani in sproščeni. Ne moreš si predstavljati, kako je če otroci in starši skupaj iščejo in lovijo zmaja. Naravnost fantastično in neponovljivo, če te vodi vodnik, ki to počne s srcem in dušo.

BTPS 24.11.2008 14:10:39

###BTPS POVEZAVE in KOMENTARJI###

Povezave z drugimi pologi: ip07031411-produkt_lj

Povezave z posamezniki in organizacijami izven BTPS: Mestna občina Ljubljana, osnovne šole v bližini predlagane dejavnosti

Opombe: Polog bi bilo možno povezati s pologom ip07031411-produkt_lj, saj je namen le-tega tudi predstavitev zgodovinskih in geografskih značilnosti, kar pa bi lahko uporabili tudi v pologu ip07080201_otroci_jagode, vendar na primeren težavnostni način.

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...