www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Good2Be Tourist

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Good2Be Tourist

Avtor Nollie Apps d.o.o.
 

Natečaj : Poziv: Snovalec 2014

10.02.2014
Datum
4. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Good2Be Tourist je uporabniku prijazna tehnologija, ki s pomočjo uporabe pametnih mobilnih naprav omogoča virtualno predstavitev galerij, muzejev, mest in drugih znamenitosti.

Kako deluje?

Uporabnik pametnega telefona bi lahko s brezplačno aplikacijo Good2Be Tourist dostopal do opisov, predstavitev, zvočnih in video posnetkov galerij, muzejev mest in drugih znamenitosti.

Na eksponat ali znamenitost bi se v bližino namestil Chipolo Beacon. Gre za najnovejšo tehnologijo, ki omogoča lociranje ali zaznavanje pametnih telefonov znotraj ali zunaj stavb. Pametni telefon opozori aplikacijo na tej napravi ko se uporabnik približa ali zapustiti mesto opremljeno z Chipolo Beacon-om. Poleg samega spremljanja lokacije lahko aplikacija na pametni napravi oceni uporabnikovo bližino do Chipolo Beacon-a (na primeru muzeja – oddaljenost od razstavnega eksponata). Namesto da bi uporabili zemljepisno širino in dolžino za določitev lokacije, ki v veliko primerih ni mogoča.

Prepoznava lokacije uporabnika omogoča prikaz podrobne informacije o predstavljenem delu, eksponatu ali okolju.

Predstavitve v več različnih jezikih.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Nollie Apps d.o.o..
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...